voorlichting

Jong ondernemen

Sommige leerlingen hebben op jonge leeftijd al de passie om een ambitieuze ondernemer te worden. Inspirerende gastlessen en workshops over ondernemerschap kunnen een grote rol spelen om ze hierbij te helpen.  

Inhoud

Informatie en inspiratie over jong ondernemen is voor elke leerling interessant. Los van de ambitieuze leerlingen die graag meer willen weten over het ondernemerschap, is het ook voor andere leerlingen goed om te weten waar ondernemers in ons land rekening mee moeten houden. Hierbij wenst zelfs de overheid dat leerlingen op jonge leeftijd al kennis maken met ondernemerschap. 

Van een bedrijf inschrijven bij de Kamer van Koophandel, tot verplichtingen aan de Belastingdienst. Alle regels en noodzakelijke stappen in het ondernemerschap komen voorbij. Verder zal de presentatie voornamelijk gebaseerd zijn op voorbeelden en ervaringen uit de praktijk. Want hoe kan je een beter beeld krijgen van jong ondernemen, dan met een echt kijkje in het leven van een jonge ondernemer? 

Het is mogelijk om ‘Jong ondernemen’ als gastles, workshop, voorlichting, lezing of inspiratieles aan te vragen. Onze voorlichting is ook ideaal geschikt als onderdeel van een lessenpakket voor vakken met betrekking tot ondernemen.

Wat levert de voorlichting Jong ondernemen op? 

Geïnspireerde leerlingen die aan de slag gaan als ondernemer of vol van kennis zitten om betere keuzes te maken in een carrière. Alle vragen bij leerlingen over valkuilen, tips, voordelen, nadelen etc. in jong ondernemen zullen beantwoord zijn. 

Doelgroep

Voor leerlingen in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs of hoger onderwijs. Onze voorlichting ‘jong ondernemen’ is geschikt voor elke doelgroep in alle soorten onderwijs. Dit omdat wij elke voorlichting als maatwerk zien en dus naar wens aanpassen op basis van de aanvraag.

Kosten

De mogelijkheden zijn onbeperkt in de keuze voor het aantal (samengevoegde) klassen, ouderavonden of training voor docenten. Elke aanvraag zien wij als maatwerk zodat het goed aansluit bij de leeftijden en ontwikkeling van de klas of school. Na een korte uitleg van jouw wensen, geven wij direct een concrete prijsindicatie.

Contact opnemen

Waarom wij?

Deel deze voorlichting