Gemiddelde beoordeling (9.4/10) door 73 scholen

Een interactieve ouderavond bij jullie op school

Met een voorlichting gaan we op interactieve wijze het gesprek aan. We vergroten de kennis en weerbaarheid voor ouders en maken thema’s echt bespreekbaar. Met een voorlichting tijdens een ouderavond is ook altijd ons uitgangspunt om de betrokkenheid van ouders te verhogen. Na een ouderavond is er vaak beter contact met ouders, weten ouders waar ze terecht kunnen, durven ouders onderling thema’s bespreekbaar te maken en kunnen leerlingen hierdoor beter worden begeleid.

ouderavond organiseren

Ouderavonden in alle soorten en maten, voor alle soorten onderwijs

Leerlingen komen vroeg of laat met verschillende thema’s, situaties en verleidingen in aanraking. Veel ouders worstelen hiermee en vinden het lastig om alle ontwikkelingen te volgen. Of het nu gaat om een school, gemeente of sportvereniging: in gesprek gaan met ouders over verschillende thema’s is altijd relevant. Wat speelt er in de leeftijdsgroep van hun kind? Wat speelt er op school? Waar moeten we ons op voorbereiden? Hoe gaan we met bepaalde maatschappelijke thema’s om? En hoe kunnen we kinderen begeleiden?

“Het was echt weer top en wat een hoge opkomst! Tot snel weer op onze verdere samenwerking. We hebben er als school zin in!”

“We vonden het echt zeer geslaagd en ook de leerlingen en hun ouders waren erg positief. Op naar volgend schooljaar!”

“Dank voor de mooie, leerzame avond. Alleen maar positieve geluiden vanuit collega’s en ouders. Helemaal top!”

“Heel fijn hoe de ouderavonden na overleg nu aansluiten op de Mediawijsheid lessen van de leerlingen op onze 22 scholen.”

“Zowel een fysieke als digitale ouderavond gedaan. Deze was leuk, interessant en informatief. Vanaf nu ieder schooljaar!”

Ouderavond aanvragen

    Meer informatie?

    Neem gerust contact op.

    Roy Vathorst & Lars Toussaint portretfoto voorlichting op scholen
    stuur een e-mail direct whatsappen even bellen