Eigenlijk is het bij elke voorlichting mogelijk voor ons om de duur aan te passen tussen 30 minuten en 120 minuten ongeveer. De wens om een heel dagdeel te vullen met voorlichting? Dan maken wij altijd een pakket op maat.

Van een leerling in het basisonderwijs en een docent op de middelbare, tot een begeleider bij speciaal onderwijs. Onze voorlichting is geschikt voor elke doelgroep in alle soorten onderwijs. Dit omdat wij elke voorlichting als maatwerk zien en dus aanpassen op basis van de aanvraag.

Elke aanvraag zien wij als maatwerk zodat het goed aansluit bij de leeftijden en ontwikkeling van de klas of school. De mogelijkheden zijn onbeperkt in de keuze voor het aantal (samengevoegde) klassen, ouderavonden of training voor docenten. Na een korte uitleg van jouw wensen, geven wij direct een concrete prijsindicatie.

De betaling is altijd op factuur, wat na uitvoering van de opdracht pas verstuurd zal worden (tenzij anders gewenst). Er geldt altijd een betalingstermijn van 30 dagen. Inkoopordernummers of andere gegevens toevoegen aan een factuur? Geen enkel probleem, geef dat gerust even door.

Er is een groot aanbod aan fondsen die willen of kunnen bijdragen aan voorlichting op scholen. Verder zijn er mogelijkheden voor scholen om subsidie bij de overheid aan te vragen. Advies nodig of vragen? Neem gerust contact met ons op.

Zeker! We krijgen regelmatig de aanvraag om een voorlichting te geven aan ouders waar de leerlingen bij zijn. Zo kan het ook wel eens voorkomen dat ouders en docenten gecombineerd worden. Uiteraard kunnen wij altijd adviseren of een combinatie juist wel of niet verstandig is om te doen. 

Zeker! We hebben veel ervaring met het geven van voorlichting bij instanties of scholen in het speciaal onderwijs. Van tevoren bespreken we hierbij altijd extra wat de specifieke wensen zijn en waar onze spreker eventueel extra rekening mee moet houden.

Absoluut! Wij krijgen regelmatig aanvragen van bedrijven. Net zoals docententeams bij scholen is het voor veel bedrijven van belang dat het personeelsteam op de hoogte is van bepaalde onderwerpen. Wij kunnen hier altijd een training op maat bieden. 

Graag zelfs! Hoe meer wij onze informatie en kennis kunnen delen, hoe beter. Onze nieuwsbrieven mogen daarom ook altijd doorgestuurd worden. Aanmelden voor de nieuwsbrief of iemand anders deze mogelijkheid bieden? Ga naar aanmelden voor de nieuwsbrief.

Zeker weten, de nieuwsbrief is geheel kosteloos. Wij dragen op deze manier graag ons steentje bij aan het veiliger en wegwijzer maken van onze doelgroepen.

Nee. Waar wij in onze voorlichting Social Media uitleggen hoe reclame of spam voorkomen kan worden, zou het raar zijn als we dit zelf versturen. Bij twijfel is het ook altijd mogelijk om gewoon naar onze blogs of ons laatste nieuws te gaan op de website.

Staat jouw vraag er niet bij?

Neem dan gerust even contact met ons op. 

Ga naar contact