Heb jij een hekel aan hele dagen binnen zitten en ga je in plaats daarvan liever op pad? Vind je het leuk om samen te werken met de leukste collega’s, gesprekken te voeren met potentiële scholen en om leerlingen wat bij te brengen over één van de thema’s waar jij affiniteit mee hebt? Dan is deze baan met veel vrijheid, gezellige collega’s en leuke uitjes écht wat voor jou! 

Als accountmanager zal je je de eerste weken gaan verdiepen in de organisatie en het werkveld. Je gaat al snel mee naar gesprekken en voorlichtingen, om zoveel mogelijk kennis op te doen. Uiteindelijk zal je de verantwoordelijkheid krijgen om zelf met sales aan de slag te gaan en je eigen klantportfolio op te bouwen. Hierin word je uiteraard ondersteund en getraind door het team.

Visie van Voorlichting op scholen

Voorlichting op scholen is een ambitieuze organisatie die voorlichting geeft aan leerlingen/studenten binnen het primair, voortgezet, speciaal en hoger onderwijs. Daarnaast verzorgt Voorlichting op scholen ouderavonden en training aan docententeams. Voorlichting op scholen geeft voorlichting over verschillende, actuele thema’s, zoals ‘Social Media’, ‘Verantwoord Gamen’, ‘Cyberpesten’, ’Sexting’, ‘Eenzaamheid’, ‘Drank & Drugs’ en nog meer. Momenteel is de organisatie op meer dan 400 scholen door heel Nederland actief, maar er is nog veel meer te bereiken. We willen nóg meer leerlingen voorlichten en daarmee nóg meer impact maken. Met Voorlichting op scholen gaan wij voor een toekomst waar leerlingen op een veilige manier omgaan met elkaar en zichzelf in de onlinewereld.   

Waar ga je je vooral mee bezighouden?

– Relaties opbouwen (50%)
– Het contact onderhouden met scholen (30%)
– Voorlichting geven in de klassen (20%)

Wij zoeken iemand die..

– Affiniteit heeft met de sales 
– Goed is in de Nederlandse taal, zowel woord als geschrift
– Leergierig en flexibel is
– Woonachtig is rondom Rotterdam, Den Haag, Breda, Utrecht en Amsterdam 
– Veel energie heeft en (bijna) net zo enthousiast is als wij
– In bezit is van een rijbewijs
– Communicatief vaardig is
– Houdt van veel verantwoordelijkheid
– Onderdeel wil zijn van een jong en gezellig team

Wat bieden wij?

– Een afwisselende functie met veel vrijheid
– Een goed basissalaris 
– Gezellige vrijdagmiddagborrels, die vaak in de avond eindigen 
– Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen
– Doorgroeimogelijkheden
– De leukste teamuitjes

Ben jij de persoon die wij zoeken? Reageer dan snel! Stuur je CV + motivatiebrief naar lars@voorlichtingopscholen.nl. Wij zullen jou zo snel mogelijk iets laten weten.

Vacature fulltime accountmanager

Vragen of solliciteren?
Lars helpt je graag!

Stuur direct een mailtje met jouw CV en motivatie om te solliciteren

Leuk om te weten

Deel deze vacature