Tientallen bedrijven

hebben we al blij gemaakt

In de afgelopen jaren hebben we al tientallen bedrijven training gegeven. Onze zusteronderneming RV Webdiensten heeft een breed aanbod aan trainingen met betrekking tot marketing voor scholen en bedrijven. 

Verzoek indienen

Een suggestie voor een bedrijf waar ons team training moet geven? Laat het ons zeker (anoniem) weten.

Ik wil een suggestie doen

Op de hoogte blijven

Wij zetten alles op een rijtje voor je. Volg het laatste nieuws over thema’s waar jouw kind mee te maken heeft. 

Ik wil aanmelden

RV Webdiensten

Onze zusteronderneming geeft training aan bedrijven. Bekijk de website van ons marketingbureau.

Ga naar RV Webdiensten
bedrijf workshop voorlichting

Wat wij kunnen betekenen voor jou
als onderdeel van een bedrijf

Veel collega’s met kinderen? Dan is veel van ons aanbod in voorlichting ook zeker geschikt voor bedrijfsbijeenkomsten. Verder geven wij met onze zusteronderneming RV Webdiensten ook regelmatig training over thema’s zoals Social Media, waar de focus volledig ligt op de online profilering van een bedrijf. Van LinkedIn-trainingen tot het creëren van een online strategie of gewoon het doornemen van de nieuwste tips. Onze marketingspecialisten geven 1-op-1 training, maar ook aan complete teams. Neem zeker contact op voor de mogelijkheden.

“Roy heeft bij onze organisatie een leuke en dynamische presentatie gegeven over zowel de gevaren van Social Media als ook de kansen die Social Media kunnen bieden op zakelijk gebied. Hij weet met zijn verschijning en prettige stem zijn publiek te boeien en te enthousiasmeren. Iemand met passie voor zijn vak!”

Lambert Greven

Rondom Wonen