Na een welverdiende vakantie is het weer zover, alle scholen zijn weer geopend. Wij hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en met positieve energie het schooljaar is gestart. Wij hebben er in ieder geval zin in!

Update Voorlichting op scholen

Ons team kan niet wachten om weer impact te maken in de klas, tijdens ouderavonden en tijdens de teamtrainingen. Er staan al een aantal mooie trajecten gepland waar wij veel zin in hebben. Uiteraard gaan wij graag met meer scholen aan de slag om zoveel mogelijk onze doelgroepen te bereiken.

Van voorlichting over ‘Social Media’ en ‘Verantwoord Gamen’ tot voorlichting over ‘Drank & Drugs’ en nog meer belangrijke thema’s. Elke school en leerling heeft haar eigen behoeften, maar één ding weten wij zeker: er is behoefte aan meer en duidelijke voorlichting over deze belangrijke thema’s. Voorlichting Op Scholen maakt deze thema’s bespreekbaar op een leuke en interactieve manier.

Geïnteresseerd in een voorlichting bij jou op school, behoefte aan advies of wil je gewoon graag kennismaken? Stuur dan een mail naar lars@digiwijzer.nl en hij neemt z.s.m. contact op!