Sinds september 2021 is ons team met voorlichtingen weer volop bezig om leerlingen, docenten en ouders weerbaarder te maken in de online wereld. Aangezien we ervan houden om voorlichting geven, zijn we ontzettend blij om weer fysiek voor de klas te kunnen staan. Van drank en drugs tot jong ondernemen of omgaan met geld, we bieden voorlichting aan voor bijna alle thema’s die spelen op een school. Uiteenlopende onderwerpen, een enthousiast team en tevreden scholen.

De voorlichtingen worden goed ontvangen en de sprekers krijgen positieve reacties. Echter zal het hier niet bij blijven, Voorlichting Op Scholen gaat namelijk uitbreiden. Hiervoor zijn we van plan om extra belangrijke onderwerpen toe te voegen. Dit biedt meer keuze voor scholen en een grotere kans op meer kennis over belangrijke thema’s. Daarnaast zullen er nieuwe sprekers komen die het publiek meer kunnen vertellen over hun ervaringen. Dit kunnen ex-verslaafden, slachtoffers of juist experts zijn. Bovendien gaat het huidige team gewoon door met voorlichtingen geven!

Voorlichtingen in heel Nederland!

Ons team bezoekt scholen overal in Nederland en is niet te beroerd om ver te reizen. Breng jouw leerlingen, docenten of ouders van de leerlingen meer bij over belangrijke thema’s, zodat zij samen met elkaar kunnen zorgen voor een leukere, veiligere wereld. Zijn wij al bij jou op school langs geweest? Bekijk ons aanbod en we komen met alle plezier voorlichting geven! Of kom meer over ons te weten via onze LinkedInpagina.