Ben jij maatschappelijk betrokken, graag in contact met kinderen of jongeren en vind je het leuk om tussendoor wat uurtjes op kantoor (of thuis) te spenderen aan de lesontwikkeling en/of marketingactiviteiten? Dan is deze baan met veel afwisseling, vrijheid, gezellige collega’s en leuke uitjes écht wat voor jou! 

Als spreker zal je je de eerste weken gaan verdiepen in de organisatie en het werkveld. Je gaat al snel mee naar verschillende voorlichtingen en leert verschillende sprekers kennen. Na een periode waarin je begeleid wordt, zal je de verantwoordelijkheid krijgen om zelf voorlichting te geven. Hierin zal het team je blijven trainen en ondersteunen. 

Visie van Voorlichting op scholen

Voorlichting op scholen is een ambitieuze organisatie die voorlichting geeft aan leerlingen/studenten binnen het primair, voortgezet, speciaal en hoger onderwijs. Daarnaast verzorgt Voorlichting op scholen ouderavonden en training aan docententeams. Voorlichting op scholen geeft voorlichting over verschillende, actuele thema’s, zoals ‘Social Media’, ‘Verantwoord Gamen’, ‘Cyberpesten’, ’Sexting’, ‘Eenzaamheid’, ‘Drank & Drugs’ en nog meer. Momenteel is de organisatie op meer dan 400 scholen door heel Nederland actief, maar er is nog veel meer te bereiken. We willen nóg meer leerlingen voorlichten en daarmee nóg meer impact maken. Met Voorlichting op scholen gaan wij voor een toekomst waar leerlingen op een veilige manier omgaan met elkaar en zichzelf in de onlinewereld.   

Waar ga je je vooral mee bezighouden?

– Voorlichting geven (70%)
– Lesontwikkeling (15%)
– Marketingactiviteiten (15%)

Wij zoeken iemand die..

– Affiniteit heeft met jongeren en/of onderwijs 
– Goed is in de Nederlandse taal, zowel woord als geschrift
– Leergierig en flexibel is 
– Veel energie heeft en (bijna) net zo enthousiast is als wij
– In bezit is van een rijbewijs
– Communicatief vaardig is en nauwkeurig werkt
– Houdt van veel verantwoordelijkheid
– Onderdeel wil zijn van een jong en gezellig team

Wat bieden wij?

– Een afwisselende functie met veel vrijheid
– Een goed basissalaris 
– Gezellige vrijdagmiddagborrels, die vaak in de avond eindigen 
– Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen
– Doorgroeimogelijkheden
– De leukste teamuitjes

Ben jij de persoon die wij zoeken? Reageer dan snel! Stuur je CV + motivatiebrief naar lars@voorlichtingopscholen.nl. Wij zullen jou zo snel mogelijk iets laten weten.

Vacature fulltime accountmanager

Vragen of solliciteren?
Lars helpt je graag!

Stuur direct een mailtje met jouw CV en motivatie om te solliciteren

Leuk om te weten

Deel deze vacature