Gemiddelde beoordeling (9.2/10) door 51 scholen

Interactief docenten trainen bij jullie op school

Door jonge, enthousiaste trainers in één klap op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Tijdens een docententraining worden veel praktische tips gedeeld en wordt de kennis flink bijgespijkerd. Wat speelt er onder leerlingen? Wat zijn de uitdagingen? En hoe gaan we verschillende aspecten om? We gaan op interactieve wijze het gesprek met de docenten aan. De docenten worden daarbij uitgedaagd om kritisch te kijken naar verschillende onderwerpen, naar leerlingen, naar wat er nodig is, maar ook naar zichzelf. Uiteraard is er ruimte om specifieke uitdagingen en situaties te bespreken. 

Trainen van docenten en leerkrachten op scholen

Docententrainingen in alle soorten en maten, voor alle soorten onderwijs

Als docent op de hoogte blijven in alle belangrijke thema’s en ontwikkelingen rondom leerlingen, lijkt een onmogelijke taak. Maar noodzakelijk is het wel. Docenten vervullen een belangrijke rol in de maatschappelijke, sociale en emotionele opvoeding van leerlingen. Gebeurtenissen buiten school kunnen een invloed hebben op het schoolklimaat, leerlingen gedragen zich op school anders dan thuis en leerlingen leren zich los van hun ouders te ontwikkelen tot volwassen personen. Met een docententraining spijkeren we de kennis bij en kijken we als team vooruit.

“De teamtraining Social Media was leuk, zeer interessant en informatief. Vanaf nu ieder schooljaar! Na de training werden lessen aangepast aan het niveau van de leerlingen”

“Een boodschap goed overbrengen, dat kunnen ze! Wij leren en genieten keer op keer! Op onze Onderwijsdag hebben leerkrachten veel geleerd tijdens diverse workshops.”

“Onze docenten zijn meegenomen in de (digitale) ontwikkeling van de leerlingen en hebben nu handvatten om op een juiste manier het gesprek met ze aan te gaan.”

Docententraining aanvragen

    Meer informatie?

    Neem gerust contact op.

    Roy Vathorst & Lars Toussaint portretfoto voorlichting op scholen
    stuur een e-mail direct whatsappen even bellen